HTML

'It's like walkabout, but, well... with claws'

...és útjára indul az elmebaj...

Friss topikok

  • Losa: Most akkor ezt magyarul is!!! (2009.12.26. 15:25) No hope for the hopeless...
  • Pippi: @Don_Jay: megint nem írogatsz:P vegyél rólam példátXD (2009.08.17. 17:31) ...And on the 52nd day it hath endeth.
  • Pippi: 24 órás a nap. egy kocka sör 24 üveget tartalmaz... ez nem lehet véletlen. Bár 36-tal is ki tudnán... (2009.05.16. 00:45) Something’s happening
  • Don_Jay: @zsebnyusz: Az őszivel csk annyi a gondom, hogy az 'csak' képregénybörze, de azért arra is elmegye... (2009.04.21. 11:15) Geekin' out
  • Don_Jay: @Pippi: Fagyizni meg kajálni bármikor elmehetek, de az már sokkal ritkább, hogy veletek tölthetek ... (2009.04.15. 03:17) People

Címkék

Címkefelhő

Blogok amiket olvasok

'The time has come today'

Don_Jay 2008.12.14. 15:30

Mostantól én is csatlakozok a bloggal rendelkezők köréhez, ezért úgy gondolom, hogy első bejegyzésként elmondom, hogy én miként képzelem el a blogot, hogy miként szeretném hogy működjön a dolog valamint hogy milyen szempontok alapján döntöttem úgy, hogy belevágok a blogolásba.

 

Mindig is azt mondtam, hogy csak akkor van értelme blogírásba kezdeni, ha az embernek van is valami mondanivalója. Eddig úgy gondoltam, hogy nincs értelme blogot indítanom, mert nem hittem hogy történik elég érdekes, vagy leírásra méltó történés az életemben. Gyakorlatilag olvastam azon néhány ismerősömnek a blogjait, akik már rendelkeznek eggyel és úgy éreztem, hogy velük sokkal több jó/vicces/őrült (mindenki húzza alá a rá vonatkozót, lehetőleg alkoholos filccel a monitoron) esemény amit szívesen megosztanék a világgal (vagy azzal a néhány emberrel, aki eltévedt a blog.hu látszólag végtelen útvesztőjében és itt kötöttek ki). Így eldöntöttem, hogy az eddig elméletben már nagyjából megtervezett blogot útnak indítom, ami egy darabig még valószínűleg még kisebb-nagyobb csinosítgatásokon, változtatásokon megy majd át. Az hogy ez a kis kísérleti project mennyire fog működni, az még kérdéses, de jelenleg nagyon megtetszett és minél több értékes/élvezhető tartalommal szeretném feltölteni.

DE. Néhány hónappal ezelőtt felköltöztem a mi kis országunk annyira nem is kicsi fővárosába, hogy megkezdjem egyetemi tanulmányaim. Itt elkezdtem eberekkel megismerkedni, és elkezdtek jönni a különböző 'érdekes' események. Mindezek mellett egyre több gondolat fogalmazódott meg bennem, különböző dolgokkal kapcsolatban bővítve ezáltal a már így is meglehetősen sok világnézeti gondolataim számát (melyekből fokozatosan minél többet szeretnék majd írásos formába önteni és lehozni a blogon), melyek talán mások számára is érdekesek lehetnek.

 A blog leendő tartalma, kialakítása: A blogot énblognak csinálom, de valószínűleg elő fog fordulni, hogy képregényekről, filmekről, szorozatokról vagy más engem érdeklő (és az olvasókat is remélhetőleg) dolgokról, tevékenységekről fogok írni. Továbbá elő fog fordulni, (bár próbálok odafigyelni rá hogy minél kevesebbszer) de angol nyelvű kifejezéseket, rövidítéseket fogok használni. Akinek ez nem tetszik, az ne kezdjen el össze-vissza írogatni hogy: 'mi ez a sok hülye angol szó?' meg 'ne menőzzél ezzel' szövegeket, mert azt úgyis moderálom. Ha valaki valamit nem ért és normális módon képes arra rákérdezni, annak szívesen válaszolok, de az idióták kíméljenek. A blogot amilyen gyakran tudom/lesz lehetőségem frissíteni fogom, elképzelhető, hogy egy nap akár több post lesz, de az is hogy napokig egy sem.

A blog külsejével kapcsolatban egyelőre legyen annyi elég, hogy most egy alapskint használok, de amint lesz időm, energiám, kedvem, akkor keresek és/vagy photoshoppolok egy normális fejlécképet és próbálom minél igényesebben kialakítani az oldal képét.

Mivel az előző két bekezdés meglehetősen választási kampány szagú lett, ezért az oldal jelképes kapuján kifeszített szalagot virtuálisan átvágom egy (sz)éles politikusi vigyor segítségével.

Olvassatok, várjatok, olvassatok élvezzétek.

Tisztelettel: Jay

P.S.: ha nem érted miért ez lett az oldal címe, bevezetőszövege, ne csüggedj, ezzel nem leszel egyedül. A választ a miértre előbb utóbb megírom.

Címkék: énblog faq szolgálati közlemény elmélkedés rulz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://clawabout.blog.hu/api/trackback/id/tr72822398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása